Brolægning udføres af erfaren brolægger​

Hos Anlægsgartner Kent Køhler tilbyder vi mange former for brolægning for kunder i Horsens, Hedensted, Juelsminde, Skanderborg og omegn. Vores dygtige brolægger udfører for eksempel:

  • Belægning af terrasser
  • Indgangspartier
  • Havegange
  • Indkørsler
  • Løse belægninger
  • Andre udendørsarealer

Vi har mange års erfaring og kan udføre enhver opgave – stor såvel som lille. Derudover udfører vi også trapper og støttemure, som du kan løse mere om her. Du kan også læse mere om sten og fliser her.

Brolægger vurderer underlaget

Inden belægning vurderer vores brolægger underlaget og afvandingsforhold, så flisebelægningen ikke samler vand. Dermed kan man minimere omkostninger til efterfølgende vedligeholdelse.​

Vi har løst mange forskellige opgaver inden for brolægning og er også klar til at tage fat på dit belægningsopgave.

Kontakt os for råd og vejledning om brolægning

Hvis du er i tvivl om, hvilke sten eller fliser, du skal vælge til den nye terrasse, indkørslen eller havegangene rundt om virksomheden, hjælper vi gerne med råd og vejledning. 


Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din brolægning, er du altid velkommen til at kontakte vores brolægger. 

Du kan enten ringe til os på telefon 22 50 82 87, eller du kan skrive til vores e-mail gartner@kentkoehler.dk. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. 

Vil du kontaktes angående en opgave?

Udfyld nedenstående formular med relevante informationer, så vil jeg give dig et kald hurtigst muligt, om hvordan vi kan hjælpe dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ska' du ha' bedene vendt ​så ring til KENT

i er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud​

Hvem er vi?

Vores plan er ikke at blive noget stort firma, da vi ønsker at holde det på et plan hvor vi kan servicere vores kunder med et højt fagligt niveau og bevare den tætte kundekontakt, Så vi kan planlægge arbejdet med kunden fra første møde til projektet er afsluttet med en flot finish.

Kontakt

Norgesvej 1

​8700 Horsens - rutevejledning

Tlf.: ​22 50 82 87​

E-mail: gartner@kentkoehler.dk