Have & anlæg​​

Anlægsgartner Kent Køhler ApS udfører alt inden for haver og anlæg. Vi tilbyder ny- og omlægning af haver, terrasser, grønne områder omkring virksomheder m.m..

Rådgivning inden ny- eller omlægning af have og anlæg

Vi har et godt blik for, hvilke typer fliser og sten, der passer til dit hus og have eller virksomhed og rådgiver derfor hellere end gerne, hvis du har brug for ny- eller omlægning af terrassen eller gangstien til virksomheden.

​Ønsker du ny beplantning eller anlæg af græsplæne, kan vi hjælpe dig. Vi har bred erfaring inden for alle typer

​anlægsarbejder og ved, hvordan dit udendørsareal kommer til at tage sig allerbedst ud.

Lad kreativiteten blomstre

Vi planter alt fra små bede og buske til store træer og hække og er altid glade for en kreativ udfordring, hvor vi i samråd med dig finder frem til en individuel og personlig løsning.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 50 82 87 eller e-mail gartner@kentkoehler.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave inden for have og anlæg.

Vil du kontaktes angående en opgave?

Udfyld nedenstående formular med relevante informationer, så vil jeg give dig et kald hurtigst muligt, om hvordan vi kan hjælpe dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ska' du ha' bedene vendt ​så ring til KENT

i er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud​

Hvem er vi?

Vores plan er ikke at blive noget stort firma, da vi ønsker at holde det på et plan hvor vi kan servicere vores kunder med et højt fagligt niveau og bevare den tætte kundekontakt, Så vi kan planlægge arbejdet med kunden fra første møde til projektet er afsluttet med en flot finish.

Kontakt

Norgesvej 1

​8700 Horsens - rutevejledning

Tlf.: ​22 50 82 87​

E-mail: gartner@kentkoehler.dk