Sten & fliser​​

​Anlægsgartner Kent Køhler tilbyder lægning af sten og fliser og arbejder med alt fra herregårdssten til chaussésten og granit.

Vi lægger sten i havegange, indkørsler og på terrasser, og vi hjælper gerne med at vælge den rette type sten, der lever op til dine ønsker om pris og kvalitet.

Få hjælp til at vælge det rigtige

Ved anlægsarbejde med sten og fliser kommer vi gerne ud og gennemgår opgaven, inden vi går i gang med at løse den. Vi finder ud af, om der eksempelvis er behov for en ny bundopbygning, hvis det drejer sig om en ny

indkørsel, og vi sparrer gerne om idéer til stentyper, bede og trapper, hvis du ønsker det.

Tingene skal passe sammen

Vi går meget op i at levere et anlægsarbejde, der passer til husets og dets omgivelser og giver dig altid vores ærlige mening og råd med på vejen, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på sten og fliser til din anlægsopgave.

Ring til os på telefon 22 50 82 87 eller skriv på e-mail gartner@kentkoehler.dk.

Vil du kontaktes angående en opgave?

Udfyld nedenstående formular med relevante informationer, så vil jeg give dig et kald hurtigst muligt, om hvordan vi kan hjælpe dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ska' du ha' bedene vendt ​så ring til KENT

i er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud​

Hvem er vi?

Vores plan er ikke at blive noget stort firma, da vi ønsker at holde det på et plan hvor vi kan servicere vores kunder med et højt fagligt niveau og bevare den tætte kundekontakt, Så vi kan planlægge arbejdet med kunden fra første møde til projektet er afsluttet med en flot finish.

Kontakt

Norgesvej 1

​8700 Horsens - rutevejledning

Tlf.: ​22 50 82 87​

E-mail: gartner@kentkoehler.dk