Vi udfører alle former for haveservice

Beskæring af træer og buske

Træer og buske har brug for korrekt beskæring på rette tidspunkt for at stå flotte med pæne blomster, undgå sygdomme og at se kedelige ud.

At få anlagt et pænt område med træer og buske kan være bekosteligt, og derfor skal det også vedligeholdes på den korrekte måde, så det hele tiden fremstår pænt.​

Hækklipning

Hækken skal ligledes beskæres på den rigtige måde, så den har skarpe kanter, er lige og så sneen ikke ligger på den, så den til sidst knækker sammen.

Anlægsgartner Kent Køhler ApS tilbyder kreative og flotte beskæringer af træer og buske efter dine ønsker, og vi har mange faste aftaler om klipning af hække for både private og virksomheder.​

Vil du kontaktes angående en opgave?

Udfyld nedenstående formular med relevante informationer, så vil jeg give dig et kald hurtigst muligt, om hvordan vi kan hjælpe dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ska' du ha' bedene vendt ​så ring til KENT

i er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud​

Hvem er vi?

Vores plan er ikke at blive noget stort firma, da vi ønsker at holde det på et plan hvor vi kan servicere vores kunder med et højt fagligt niveau og bevare den tætte kundekontakt, Så vi kan planlægge arbejdet med kunden fra første møde til projektet er afsluttet med en flot finish.

Kontakt

Norgesvej 1

​8700 Horsens - rutevejledning

Tlf.: ​22 50 82 87​

E-mail: gartner@kentkoehler.dk