Græsslåning for private og græsklipning erhverv Horsens​

Hos Anlægsgartner Kent Køhler ApS udfører vi professionel græsklipning og græsslåning samt vedligeholdelse af plæner i alt lige fra private haver til store græsarealer for industrien. Vores virksomhed er beliggende i Horsens, men vi arbejder også for kunder i Hedensted, Juelsminde og omegn. 


Det tilbyder vi i forbindelse med græsslåning

Vi klarer enhver opgave i forbindelse med græsklipning- og slåning. Vi klipper for eksempel alle former for græsarealer og -plæner og udfører desuden flere forskellige typer af pleje af græsset. Det kan blandt andet være: 

  • Gødskning
  • Trimning af kanter
  • Ukrudtsbekæmpelse
  • Mosbehandling
  • Kantskæring
  • Vertikalskæring​

Har du en konkret opgave inden for græsslåning, som ikke står på listen, er du velkommen til at kontakte os for at høre, om det er noget, vi kan hjælpe dig med.

Kontakt os og få et tilbud på din græsklipningsopgave

Har du brug for vores professionelle ekspertise inden for græsslåning, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder faste serviceaftaler i forbindelse med græsklipning erhverv i Horsens og omegn. 

Du kan ringe til os på telefon 22 50 82 87, men du kan også skrive til vores e-mail gartner@kentkoehler.dk, hvis du foretrækker det. 

Har du en konkret opgave, giver vi også gerne et uforpligtende tilbud.

Vil du kontaktes angående en opgave?

Udfyld nedenstående formular med relevante informationer, så vil jeg give dig et kald hurtigst muligt, om hvordan vi kan hjælpe dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ska' du ha' bedene vendt ​så ring til KENT

i er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud​

Hvem er vi?

Vores plan er ikke at blive noget stort firma, da vi ønsker at holde det på et plan hvor vi kan servicere vores kunder med et højt fagligt niveau og bevare den tætte kundekontakt, Så vi kan planlægge arbejdet med kunden fra første møde til projektet er afsluttet med en flot finish.

Kontakt

Norgesvej 1

​8700 Horsens - rutevejledning

Tlf.: ​22 50 82 87​

E-mail: gartner@kentkoehler.dk