Brolægning i Skanderborg​

 Hos Anlægsgartner Kent Køhler tilbyder vi brolægning i Skanderborg. Vi har mange års erfaring som professionelle brolæggere, og garanterer dig et flot resultat i høj kvalitet.

Hvad end det er en ny terrasse eller omlægning af en indkørsel, står vi klar til at klare arbejdet. Vi varetager gerne både store og små opgaver for private og erhverv. Vi kan blandt andet tilbyde brolægning i Skanderborg i forbindelse med:

  • Belægning af terrasser

  • Indgangspartier

  • Havegange

  • Indkørsler

  • Løse belægninger

  • Andre udendørsarealer

Ønsker du også en trappe eller støttemur, kan vi også være behjælpelig med det. Du kan læse mere og se nogle af vores tidligere fuldførte opgaver her.​

Professionel brolægger i Skanderborg

Når du hyrer os som din brolægger i Skanderborg, er du sikret et holdbart resultat, hvor der ikke er ujævnheder eller revner at finde i belægningen. For os er det yderst vigtigt, at kunderne er tilfredse med resultatet, og vi sætter derfor en dyd i at levere solidt kvalitetsarbejde.

Vores brolægger vurderer altid underlaget og afvandingsforhold inden belægningen. Det er med til at mindske omkostningerne i forbindelse med vedligeholdelse. Her giver vi selvfølgelig også gerne råd og vejledning om forsegling af belægningen og eventuelle reparationer, hvis der skulle opstå revner eller nedsunkne fliser.

Er du i tvivl om valg af sten eller fliser, giver vi gerne råd med på vejen. Vi lytter til dine ønsker, så vi kan finde frem til en løsning, der opfylder dine behov.


Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, hvis du har brug for brolægning i Skanderborg. Kontakt os på telefon 22 50 82 87 eller mail gartner@kentkoehler.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vil du kontaktes angående en opgave?

Udfyld nedenstående formular med relevante informationer, så vil jeg give dig et kald hurtigst muligt, om hvordan vi kan hjælpe dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ska' du ha' bedene vendt ​så ring til KENT

i er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud​

Hvem er vi?

Vores plan er ikke at blive noget stort firma, da vi ønsker at holde det på et plan hvor vi kan servicere vores kunder med et højt fagligt niveau og bevare den tætte kundekontakt, Så vi kan planlægge arbejdet med kunden fra første møde til projektet er afsluttet med en flot finish.

Kontakt

Norgesvej 1

​8700 Horsens - rutevejledning

Tlf.: ​22 50 82 87​

E-mail: gartner@kentkoehler.dk