​Brolægning i Horsens

Skal du have anlagt ny terrasse, og gider du ikke selv at skulle stå for det? Så har du brug for en professionel brolægger, som kan sørge for, at du får en skøn terrasse i haven. Hos Anlægsgartner Kent Køhler tilbyder vi mange typer brolægning i Horsens:

  • Belægning af terrasse

  • Indgangspartier

  • Havegange

  • Indkørsler

  • Løse belægninger

  • Andre udendørsarealer

Vi har mange års erfaring med brolægning i Horsens og omegn, som vi stiller som din garanti for brolægning i høj kvalitet. Vi gør os altid umage og stræber efter at levere et godt stykke håndværk, som holder langt ud i fremtiden. Vi tilbyder brolægning i Horsens for både private og erhverv.

Vi lytter til dine behov og ønsker, og ud fra dette rådgiver vi til de bedste løsninger. Er du i tvivl om, hvilke sten eller fliser du skal vælge til terrassen, indkørslen eller havegangene, er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.​

Professionel brolægger i Horsens

Inden vi starter arbejdet, vurderer vores brolægger underlaget og afvandingsforhold, så flisebelægningen ikke samler vand. På den måde kan vi minimere omkostninger til efterfølgende vedligeholdelse.

Vi stamper jorden grundigt inden belægningen, så fliserne eller stenene ligger helt jævnt. For os er det vigtigt, at du ikke står tilbage med en ujævn terrasse eller flisegang, hvor der fare for at snuble eller falde. Har du behov for støttemure eller trapper, laver vi også dette. Læs mere om dette her.

Med andre ord får du med os som din professionelle brolægger i Horsens en belægning, der står skarpt i mange år. Vi giver også gerne vejledning i forbindelse med vedligeholdelse, så fliserne eller stenene holder sig flotte i længst muligt tid.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på brolægning i Horsens, er du velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på enten telefon 22 50 82 87 eller mail gartner@kentkoehler.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vil du kontaktes angående en opgave?

Udfyld nedenstående formular med relevante informationer, så vil jeg give dig et kald hurtigst muligt, om hvordan vi kan hjælpe dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ska' du ha' bedene vendt ​så ring til KENT

i er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud​

Hvem er vi?

Vores plan er ikke at blive noget stort firma, da vi ønsker at holde det på et plan hvor vi kan servicere vores kunder med et højt fagligt niveau og bevare den tætte kundekontakt, Så vi kan planlægge arbejdet med kunden fra første møde til projektet er afsluttet med en flot finish.

Kontakt

Norgesvej 1

​8700 Horsens - rutevejledning

Tlf.: ​22 50 82 87​

E-mail: gartner@kentkoehler.dk