​Brolægning i Juelsminde

Har du brug for en professionel brolægger i Juelsminde til belægning af ny terrasse, indkørsel, havegange eller andet, så er du kommet til det rette sted. Hos Anlægsgartner Kent Køhler tilbyder vi brolægning i Juelsminde for både private og erhverv.

Vi har mange års erfaring i branchen, og arbejder altid for at levere et resultat, som kunderne kan være tilfredse med i mange fremtidige år. Vi benytter os kun af de bedste materialer for at sikre et flot og slidstærkt resultat. Er du i tvivl om valg af fliser eller sten, hjælper vi gerne med råd og vejledning. Vi lytter til dine ønsker, så vi sammen kan finde frem til en løsning, der passer til dine behov.

Vi udfører både store og små opgaver inden for brolægning i Juelsminde, og vi kan hjælpe med blandt andet:

  • Belægning af terrasser

  • Indgangspartier

  • Havegange

  • Indkørsler

  • Løse belægninger

  • Andre udendørsarealer

Ønsker du også en trappe eller støttemur, kan vi også være behjælpelig med det. Du kan læse mere og se nogle af vores tidligere fuldførte opgaver her.​

Vi er din erfarne brolægger i Juelsminde

Hos Anlægsgartner Kent Køhler er vi eksperter i brolægning, så med os får du en brolægger i Juelsminde, der kan give dig et flot og holdbart resultat.

Foruden at sikre dig brolægning i kvalitet og kyndig vejledning, får du med os som din brolægger i Juelsminde også pålidelig service. For os er kundetilfreds nemlig alfa og omega.

I forbindelse med brolægning i Juelsminde, vejleder vi også i fremtidig vedligeholdelse. Vi deler ud af vores ekspertise, så du eksempelvis ved, hvilket tidspunkt der er bedst for forsegling af belægningssten. Vi giver også gerne anbefalinger i forhold til, hvordan mindre skader repareres. Det kan blandt andet være revner i belægningen eller nedsunkne sten.


Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, hvis du har brug for professionel brolægning i Juelsminde. Kontakt os på telefon  22 50 82 87 eller mail gartner@kentkoehler.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vil du kontaktes angående en opgave?

Udfyld nedenstående formular med relevante informationer, så vil jeg give dig et kald hurtigst muligt, om hvordan vi kan hjælpe dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ska' du ha' bedene vendt ​så ring til KENT

i er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud​

Hvem er vi?

Vores plan er ikke at blive noget stort firma, da vi ønsker at holde det på et plan hvor vi kan servicere vores kunder med et højt fagligt niveau og bevare den tætte kundekontakt, Så vi kan planlægge arbejdet med kunden fra første møde til projektet er afsluttet med en flot finish.

Kontakt

Norgesvej 1

​8700 Horsens - rutevejledning

Tlf.: ​22 50 82 87​

E-mail: gartner@kentkoehler.dk