​Anlægsgartner i Skanderborg

​Kent Køhler ApS er din professionelle og erfarne anlægsgartner i Skanderborg. Med flere års erfaring i branchen, har vi specialiseret os i at designe, opbygge og vedligeholde grønne områder for både private og erhvervskunder. Vi stræber altid efter levere kvalitetsarbejde, der opfylder vores kunders ønsker og behov.

På grund af vores solide erfaring som anlægsgartner i Skanderborg kan vi garantere et smukt og velplejet resultat af vores arbejde. Vi arbejder sammen med vores kunder for at skræddersy en løsning, der passer til deres stil og budget.

Vi kan hjælpe med blandt andet haveanlæg, beplantning, belægning, beskæring af træer og buske samt vedligeholdelse af grønne områder. Vi sørger for at alt arbejde udføres med største omhu, så det kan nydes i mange år fremover.

Har du brug for en anlægsgartner i Skanderborg, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi er din havemand i Skanderborg

Som din lokale havemand i Skanderborg tilbyder vi en bred vifte af tjenester til vores kunder. Vi har den nødvendige erfaring og viden til at gøre din drømmehave til virkelighed.

Vi arbejder sammen med vores kunder for at sikre, at alt arbejde bliver udført til deres fulde tilfredshed.

Vi ved, at en velplejet have kan være en kilde til glæde og ro, og vi stræber altid efter at levere kvalitetsarbejde, der kan nydes i mange år fremover. Vi er din erfarne havemand i Skanderborg, og vi kan udføre ethvert job med største omhu.


Hvis du søger en pålidelige og erfaren havemand i Skanderborg, så tøv ikke med at kontakte os på enten telefon 22 50 82 87 eller mail gartner@kentkoehler.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vil du kontaktes angående en opgave?

Udfyld nedenstående formular med relevante informationer, så vil jeg give dig et kald hurtigst muligt, om hvordan vi kan hjælpe dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ska' du ha' bedene vendt ​så ring til KENT

i er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud​

Hvem er vi?

Vores plan er ikke at blive noget stort firma, da vi ønsker at holde det på et plan hvor vi kan servicere vores kunder med et højt fagligt niveau og bevare den tætte kundekontakt, Så vi kan planlægge arbejdet med kunden fra første møde til projektet er afsluttet med en flot finish.

Kontakt

Norgesvej 1

​8700 Horsens - rutevejledning

Tlf.: ​22 50 82 87​

E-mail: gartner@kentkoehler.dk