​Anlægsgartner i Odder

Har du brug for en erfaren anlægsgartner i Odder? Kent Køhler har flere års erfaring inden for branchen, og vi står gerne klar til at hjælpe dig.

Som professionel anlægsgartner i Odder tilbyder vi en bred vifte af tjenester inden for anlægsgartneri, herunder haveanlæg, beplantning, stier og terrasser samt vedligeholdelse af grønne områder. Vores mål er at skabe smukke og funktionelle udendørsrum, der passer til dine ønsker og behov. Vi arbejder altid med stor professionalisme og garanterer altid et højt kvalitetsniveau i vores arbejde.

Så har du brug for en kompetent anlægsgartner i Odder til at hjælpe dig med at give din have fornyet liv, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.​

Professionel havemand i Odder​

Vores solide erfaring som havemand i Odder gør, at vi kan hjælpe med at transformere enhver have til en frodig oase. Vi tilbyder et bredt udvalg af tjenester, herunder beskæring, udplantning, havepleje og vedligeholdelse. Vores fokus på kvalitet og kundetilfredshed garanterer, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse, når de vælger en professionel havemand i Odder.

​Foruden at kunne give dig en smuk og velplejet have, kan vores arbejde også spare dig for en masse tid og besvær. Større haveprojekter kan hurtigt virke både uoverskuelige og tage længere tid end forventet. Især hvis der skal bruges maskiner, som måske først skal købes eller lejes til projektet. Hyrer du i stedet os som din professionelle havemand i Odder, så slipper du for at tænke på disse ting. Vi har alt udstyret og ved, hvordan vi lettest strukturerer en plan over arbejdet, så vi kan klare arbejdet hurtigt og effektivt.

Søger du en erfaren havemand i Odder, så tøv ikke med at kontakte os på enten telefon  

22 50 82 87 eller mail gartner@kentkoehler.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Vil du kontaktes angående en opgave?

Udfyld nedenstående formular med relevante informationer, så vil jeg give dig et kald hurtigst muligt, om hvordan vi kan hjælpe dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ska' du ha' bedene vendt ​så ring til KENT

i er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud​

Hvem er vi?

Vores plan er ikke at blive noget stort firma, da vi ønsker at holde det på et plan hvor vi kan servicere vores kunder med et højt fagligt niveau og bevare den tætte kundekontakt, Så vi kan planlægge arbejdet med kunden fra første møde til projektet er afsluttet med en flot finish.

Kontakt

Norgesvej 1

​8700 Horsens - rutevejledning

Tlf.: ​22 50 82 87​

E-mail: gartner@kentkoehler.dk