​Anlægsgartner i Give

​Er du på udkig efter en erfaren anlægsgartner i Give, der kan hjælpe dig med at anlægge og vedligeholde det perfekte udeareal til din bolig eller erhverv? Så er du kommet til det rette sted. Hos Kent Køhler kan vi assistere ved opgaver som:

  • Vedligeholdelse

  • Haveservice

  • Snerydning

  • Fejning

  • og meget mere

Med flere års erfaring i branchen kan vi hjælpe til hos både private og erhverv. Som anlægsgartner i Give har vi både erfaring med at vedligeholde haver omkring parcelhuse og udendørsarealer ved virksomheder.

Vi står også altid klar med råd og vejledning til, hvordan du eksempelvis får den nye terrasse eller gangsti til at passe med huset, bygningen eller resten af haven.

 

Professionelt havearbejde i Give

Vi starter altid med en grundig gennemgang af dine ønsker og behov, hvor vi tager højde for faktorer som sol- og skyggeforhold, dræning, jordbundsforhold og meget mere. Derefter skræddersyr vi et design, der passer til dine ønsker og budget. Når designet er godkendt, går vi i gang med anlægget. Vi har erfaring med alt fra små terrassehaver til store parker og kan derfor hjælpe dig med at anlægge din drømmehave.

Hvad kan vi tilbyde som anlægsgartner i Give

Som anlægsgartner i Give kan vi tilbyde dig en række professionelle tjenester, der hjælper dig med at skabe det perfekte udeareal. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Brolægning

  • Plantning

  • Anlæg af plæne m.m.

Vi er kendt for vores høje kvalitet og professionelle service, og vi går altid den ekstra mil for at sikre, at vores kunder er tilfredse med det færdige resultat. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe det perfekte udeareal til din bolig eller virksomhed.


Hvis du søger en professionel anlægsgartner i Give, så kontakt os på enten telefon 22 50 82 eller mail gartner@kentkoehler.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vil du kontaktes angående en opgave?

Udfyld nedenstående formular med relevante informationer, så vil jeg give dig et kald hurtigst muligt, om hvordan vi kan hjælpe dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ska' du ha' bedene vendt ​så ring til KENT

i er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud​

Hvem er vi?

Vores plan er ikke at blive noget stort firma, da vi ønsker at holde det på et plan hvor vi kan servicere vores kunder med et højt fagligt niveau og bevare den tætte kundekontakt, Så vi kan planlægge arbejdet med kunden fra første møde til projektet er afsluttet med en flot finish.

Kontakt

Norgesvej 1

​8700 Horsens - rutevejledning

Tlf.: ​22 50 82 87​

E-mail: gartner@kentkoehler.dk