Anlæg af have i Horsens

​Anlæg af en have i Horsens kan være en stor og omfattende opgave, men det er også en meget givende proces, når man står tilbage en med en ny og flot have. Før man går i gang med anlægget, er det vigtigt at have en plan for, hvordan haven skal se ud, og hvad den skal bruges til.

Det kan være nyttigt at tænke over, om haven skal være en rolig oase eller et aktivt område med plads til leg og sport. Skal der være plads til en swimmingpool eller et udendørs køkken? Skal haven være nem at vedligeholde eller skal der være plads til mange forskellige planter og blomster?

Få et smukt og brugbart haveanlæg i Horsens​

Når man har besluttet sig for, hvordan haven skal se ud, er det vigtigt at undersøge, hvilke planter og blomster der kan trives i haven. Der er mange forskellige muligheder, fra de traditionelle danske haver med græsplæner og roser, til mere moderne haver med træer og buske, der passer til det klima, der er i området.​

Det er også vigtigt at tænke over, hvor meget sol og skygge haven får, da dette kan have stor betydning for, hvilke planter der trives bedst. Af samme årsag er det vigtigt at undersøge jordbunden i området, da det også har meget at skulle have sagt i forbindelse med planter og blomsters trivsel.

Når man har besluttet sig for, hvilke planter og blomster der passer bedst til haven, er det tid til at gå i gang med selve anlægget. Det kan være en god idé at få professionel hjælp til dette, da det kan være svært at få det til at se godt ud, hvis man ikke har erfaring med det.

Men med den rigtige planlægning, det rette valg af planter og den rette vedligeholdelse kan man få et smukt og brugbart anlæg af en have i Horsens. Det kan give mange timers glæde og fornøjelse og kan også øge værdien af ens hus og grund.

Kontakt os på telefon 20 50 82 87 eller mailgartner@kentkoehler.dk, hvis du kunne tænke dig en ny have i Horsens. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Vil du kontaktes angående en opgave?

Udfyld nedenstående formular med relevante informationer, så vil jeg give dig et kald hurtigst muligt, om hvordan vi kan hjælpe dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ska' du ha' bedene vendt ​så ring til KENT

i er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud​

Hvem er vi?

Vores plan er ikke at blive noget stort firma, da vi ønsker at holde det på et plan hvor vi kan servicere vores kunder med et højt fagligt niveau og bevare den tætte kundekontakt, Så vi kan planlægge arbejdet med kunden fra første møde til projektet er afsluttet med en flot finish.

Kontakt

Norgesvej 1

​8700 Horsens - rutevejledning

Tlf.: ​22 50 82 87​

E-mail: gartner@kentkoehler.dk